4Myself.nl  biedt u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst (een deel van) uw bestelling te ruilen of te retourneren. Na ontvangst van uw retourorder heeft u 14 dagen de tijd om het pakket aan ons terug te sturen.

Bij retourneren geldt dat de te retourneren producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking verzegeld dienen te zitten. Tevens moet u in het bezit zijn van het aankoopbewijs.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan 4MySelf geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@4myself.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen na ontvangst van uw retourpakket terugstorten mits het product in goede orde is ontvangen.

Uitzondering Herroepingsrecht

● Omdat al onze artikelen bedoelt zijn voor intiem lichamelijk gebruik, kunnen deze om hygiënische redenen niet geretourneerd worden indien de verzegeling op de verpakking is verbroken. Bij klachten of garantie, raadpleeg dan de Garantie en Klachten pagina

Defect artikel
Blijkt een artikel bij ontvangst defect te zijn, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Ruilen of retourneren per post
U kunt uw retourzending per post aan ons toesturen.
4Myself  heeft geen antwoordnummer, u dient de zending zelf voldoende te frankeren en op te sturen naar onderstaande adresgegevens:

4Myself  B.V
t.a.v. Webshop
Oostzeedijk 142d
3063 BJ Rotterdam

Klantenservice 010-4149710 of via het contactformulier.

Uw retourzending dient bij voorkeur te worden verpakt in de originele doos (verpakkingsmateriaal) waarin u de zending heeft ontvangen, zodat de producten  niet worden beschadigd. Wanneer uw retourzending in goede orde is ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. Als een artikel is gebruikt, kan 4Myself het artikel niet retour nemen. Als u uw bestelling (deels) wilt retourneren dan streeft 4Myself ernaar het geld binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retourorder terug te storten.

Ruilen per post
Als u uw ruiling na ontvangst toch wenst te retourneren dient u de zending zelf weer voldoende te frankeren en op te sturen.